Cu ce se
ocupă XY?

Scopul nostru - succesul tău!
Ajutăm startup-urile și companiile să crească prin mentorat și suport operațional, transformând ideile de afaceri în produse competitive pe piața locală și internațională. Suntem alături de companii crescute de la zero, utilizând procese testate și strategii adaptate la zi.

Acces la investiții
Oferim asistență completă în accesarea fondurilor destinate inițierii sau dezvoltării afacerii tale și-ți facem cunoștință cu potențialii investitori, pentru ca lipsa resurselor financiare să nu fie un impediment în realizarea visului tău.

Mai mult decât bani!
Și pentru că banii nu sunt singura resursă necesară pentru a crea sau dezvolta o afacere, oferim o asistență completă. Te introducem într-un mediu esențial format din antreprenori, mentori și alți profesioniști care te vor susține și-ți vor oferi sfaturi valoroase. Te ajutăm să-ți dezvolți abilitățile necesare în finanțe, comunicare, marketing, vânzări și altele, să eviți riscurile majore, să te lansezi corespunzător în antreprenoriat și în final, să-ți aducem produsul în fața consumatorilor.
14

Programe desfășurate
1 464

Idei de afaceri
254

Startup-uri accelerate
$393 000

Investiţii în startup-uri
Valorile XY
Patru stâlpi ai identității noastre
Pasiune
Antreprenoriatul are ca punct de plecare o pasiune, urmată de multă muncă și dăruire. De altfel, acestea sunt elementele cheie pentru afacerile rezistente, de succes. Ne dorim ca fondatorii, colegii și mentorii noștri să facă față provocărilor zilnice cu pasiune - doar astfel lumea va deveni un loc mai bun.
Curiozitate
Curiozitatea este una dintre cele mai comune trăsături de personalitate la fondatorii noștri. Această calitate îmbrățișează două elemente indispensabile în construcția companiilor - învățarea continuă și atracția pentru tot ce e nou. Mai mult, fondatorii curioși creează produse incredibile.
Inclusivitate
În timpul programelor noastre vorbim 3 limbi simultan: română, rusă și engleză. Nu facem diferență între fondatori. Credem că oricine poate deveni antreprenor, indiferent de etnie, sex, vârstă sau limba pe care o vorbește.
Grijă
Credem că mai întâi trebuie să oferi, și dacă lucrurile funcționează bine, toți au de câștigat într-un final.
Atât echipei XY, cât și fiecare mentor, ajută zilnic fondatorii noștri - cu sfaturi, instruire, sprijin și conexiuni.
Echipa XY
Specialiștii în afaceri, finanțe și marketing, care ajută afacerea ta să progreseze.
 • Traian Chivriga
  CEO
 • Renata Ungureanu
  Operations Director
 • Maria Bivol
  Business Development Director
 • Vadim Ciobanu
  Marketing & IT Director
 • Olesea Buzu
  Head of Admissions
 • Dumitrița Culiuc
  Manager Marketing
 • Vladalina Garea-Ciobanu
  Community & Admissions Officer
 • Jaclin Bodorin
  Operations Officer
 • Valeria Tițu
  Design Officer
Parteneri
 • Olga Melniciuc
  Partener
 • Alexandru Lebedev
  Partener