Absolvenți
Suntem mândri să vă prezentăm startup-urile și companiile asistate de XY Partners din 2019 până în prezent, prin diverse programe și parteneriate.
Testimoniale
 • Bogdan-Sorin Babii
  Co-fondatorul companiei UNDE.IO
  Mulțumim familiei XY pentru suportul și ajutorul necondiționat în lansarea startup-ului nostru - unde.io. Au fost alături de noi la fiecare etapă, de la mentorat, suport operațional zilnic și vânzări, la deschiderea companiei în România.
 • Grădința Ta
  Fondatoarea companiei GRĂDINIȚA TA
  Trei luni de instruiri au trecut pe neobservate grație mentorilor, formatorilor și experților care ne-au ghidat în cursul parcurgerii identității noastre: cine suntem, ce facem, pentru cine facem produsele noastre.
 • Irina Tsehovici
  Fondatoarea companiei TOPDOGIDEAS
  XY E-commerce Incubator organizat de XY Partners va aduce beneficii nu numai tinerilor antreprenori începători, ci și femeilor adulte, cu experiență, ca mine. E-commerce este o direcție destul de nouă pentru țara noastră, mai ales dacă ești interesat de piața externă. Pe durata programului am avut un audit al magazinului Etsy.com și, ca urmare, vânzările s-au dublat în șase luni și continuă să crească. De asemenea, continuăm să lucrăm la propriul nostru site pe Shopify. Recomand tuturor să participe la acest program.
 • Ana Famov
  Co-fondatoarea companiei LITERARI
  Am aplicat la accelerator din curiozitate. Nu aveam nimic altceva decât o idee și multă ambiție, iar asta s-a dovedit a fi suficient pentru a „absolvi” programul cu rezultate impresionante – un model de afacere bine stabilit, companie oficial înregistrată și primii clienți aflați în negociere – lucruri pe care desigur le-am reușit datorită XY Accelerator.
 • Valentina Buhnă
  Fondatoarea companiei FLAVORYA
  XY Partners mi-a oferit oportunitatea de a-mi dezvolta ideea de afacere și de a o aduce la un alt nivel. Programul mi-a oferit cunoștințe și relații valoroase pe care, aplicându-le, culeg și astăzi rezultate frumoase. Antreprenorii trebuie să se acomodeze cu situații care-i fac să iasă din zona de confort pentru a progresa. E-commerce incubator este exact ce trebuie pentru asta.
 • Ecaterina Nichiforova
  Co-fondatoarea companiei KAIIA
  Programul XY E-commerce Incubator lansat de XY Partners ne-a ajutat să ne schimbăm total atitudinea față de afacerea noastră și să ne asumăm o nouă responsabilitate. În rezultat ne-am înregistrat SRL-ul și am rezolvat problemele, am început să testăm mai rapid ideile noi. În cadrul programului am obținut cunoștințe teoretice despre procesele de business, despre indicatorii cheie pe care trebuie să-i urmărim și imediat am aplicat aceste cunoștințe în practică. Am ieșit din zona de confort și am învățat să ne prezentăm pe noi și produsul nostru. Cu siguranță aș recomanda și altor antreprenori să participe la acest program pentru că fiecare va avea de învățat.