XY Partners
Parteneri corporativi
JetBrains
Soluția all-in-one de la dezvoltare software, management de proiect până la instrumente de comunicare.
Pentru comunitatea XY Partners, JetBrains oferă acces gratuit la toate produsele pe care le oferă timp de șase luni. De asemenea, se oferă acces gratuit la planul Space Team. Asta nu e tot! După expirarea celor șase luni de acces gratuit, startup-urile vor beneficia de o reducere de 50% la abonamentele comerciale.
Detalii
Mixpanel
Mixpanel este o platformă de analiză care ajută afacerile să-și crească rata de inovație și să creeze produse mai bune prin măsurarea datelor. Produsele groz încântat să ofere comunității XY Partners credite de 50.000 USD pentru a fi utilizate în Mixpanel Growth Plan, pentru o perioadă de 12 luni, prin intermediul programul Mixpanel pentru start-up-uri. Aceste credite vor permite start-up-urilor să-și construiască un plan personalizat bazat pe utilizatorii actuali și pot fi ajustate în timp pentru a monitoriza creșterea companiei.
Detalii
SocialBee
SocialBee este o platformă care îți permite să economisești timp și să-ți crești prezența online. Cu un singur instrument accesibil poți să-ți gestionezi conturile de pe toate rețelele tale sociale: să creezi, să programezi, să publici și să analizezi postări.
Pentru comunitatea XY Partners, SocialBee este încântat să ofere 50% reducere timp de 6 luni.
Detalii
Twilio Segment
Twilio Segment este o platformă de date despre clienți (CDP) care vă ajută să colectați, să curățați și să vă activați datele clienților.
Pentru comunitatea XY Partners, Twilio Segment este încântat să ofere reduceri.
Detalii
Typeform
Typeform este o platformă web pe care o poți folosi pentru a crea orice, de la sondaje la aplicații, fără a fi nevoie să scrii vreo singură linie de cod.
Participanții la programele XY Partners pot beneficia de un cupon de 50% reducere, valabil pentru 6 luni, pentru unul dintre planurile tarifare oferite de Typeform.
Detalii
Foundersuite
Foundersuite este o platformă pentru managementul strângerilor de fonduri care înglobează o colecție nouă de instrumente software și șabloane menite să ajute directorii executivi ai startup-urilor să-și gestioneze activitatea într-un mod mai eficient și mai efectiv.
Pentru participanții XY Partners, Foundersuite oferă o reducere de 30% la orice abonament lunar, timp de 3 luni sau 40% reducere la orice abonament anual (care prevede deja o reducere de 10%). Oferta include accesul la întreaga platformă care poate fi folosită de mai mulți utilizatori fără costuri suplimentare.
Detalii
Hatch
Hatch este programul global de startup al DigitalOcean, conceput pentru a ajuta startupurile să crească și să dezvolte proiecte în cloud.
Ca parte a Hatch, veți obține acces la: până la 1000 USD în cloudul DigitalOcean timp de 12 luni; traininguri tehnice, mentorat și suport;
Detalii
Coda.io
Coda este un editor de documente bazat pe cloud, care are menirea de a aduce împreună textele, bazele de date și echipele de oameni.
Acum, pentru toți participanții programelor XY Partners, Coda oferă un credit de $1000. Creditul îți asigură plata tarifului Team pentru aproape 3 ani.
Detalii
HubSpot
HubSpot e o platformă ce oferă un instrumentar puternic, util pentru departamentele de marketing, vânzări și suport clienți ale unei companii.
În cadrul parteneriatului XY și HubSpot beneficiezi de 90% reducere pentru primul an de utilizare, 50% pentru anul doi și 25% reducere pe viață.
Detalii
Bubble
Bubble este una din cele mai puternice platforme no-code pentru crearea produselor digitale. Cu ajutorul ei poți crea un marketplace sau CRM, un dashboard sau o aplicație SaaS.
XY Partners va oferi fiecărui participant la programele noastre o reducere de $500 pentru primele 3 luni. Astfel, poți cumpăra 3 luni de abonament la tariful Professional care îți permite să construiești aplicații white label, 20 GB spațiu de stocare și suficientă capacitate de procesare pentru a crea ceva grozav.
Detalii
Intercom
Dacă startup-ul tău face e-commerce sau poate este un SaaS, oferă servicii financiare, medicale, educație, etc - atunci Intercom se potrivește perfect pentru tine. Iar acum este și momentul oportun pentru că XY Partners a devenit partener oficial Intercom și toate startup-urile care lucrează cu noi pot beneficia de reduceri semnificative de 100% pentru primul an, 50% pentru al doilea și 20% pe viață.
Detalii
Notion
Notion este un singur spațiu în care puteți gândi, scrie și planifica. Captați gânduri, gestionați proiecte sau chiar conduceți o întreagă companie - și faceți-o exact așa cum doriți. Exclusiv pentru participanții proiectelor XY Partners, Notion oferă 6 luni de acces gratuit pentru opțiunea premium Plus Plan, inclusiv AI nelimitat și resurse noi pentru a facilita integrarea și implementarea.
Detalii